top of page
barmark.jpg

Hundekjøring barmark med bålcamp

I barmarkssesongen arrangerer vi hundekjøring med vogner. Et eksklusivt opplegg her på gården varer i 2 timer. Deltagerne møter opp på gården til avtalt tid og vi forteller om hundene og hva hundekjøring er. Vi besøker hundegården og alle som vil får være med å hilse og bli kjent med hver enkelt hund. Noen finner fort sin favoritt i flokken. Deretter seler vi på hundene og vi spenner dem opp og klargjør spannet. Deretter kjører vi mange fine runder ved gården og alle får kjenne kreftene i hundespannet, enten man bare vil sitte på sleden eller kjøre selv.  Det er 6-8 hunder i spannet. Vi fyrer opp på bål plassen og tilbyr lett servering og kaffe.

Sosiale aktiviteter skaper godt samhold i gruppa. Dette gir deltagerne noe å snakke om.

Et slikt opplegg kan gjerne vare kortere eller lengre. Dette er perfekt for bedrifter, vennegjenger, skoleklasser, aktivitets tilbydere, mestrings trening for ungdom, utdrikningslag eller andre grupper som ønsker en annerledes utflukt i vakre omgivelser. Dette krever ingen forkunnskaper. Passer for store og små.

Tilsvarende opplegg kan tilbys også andre steder etter avtale og ønske. Vi er ofte på Østlandet (Hamar, Lillehammer, Elverum) Ta kontakt for priser og tider. Lokale samarbeidspartnere er Kirkebyfjellet Konferansesentre og Teveltunet fjellstue.

Pris:            550 kr.pr person (oppstartpris minimum 4000 kr.)

Antall:        1-60 personer

Varighet:  2 timer (kan tilpasses ved større grupper)

Kontakt oss for bestilling

bottom of page