top of page

Hundekjøring

 

 

 

 

 

 

 

 

Hundekjøring og bålcamp for alle. (Grupper) 

Et eksklusivt opplegg her på gården varer i 2 timer. Deltagerne møter opp på gården til avtalt tid og vi forteller om hundene og hva hundekjøring er. Vi besøker hundegården og alle som vil får være med å hilse og bli kjent med hver enkelt hund. Noen finner fort sin favoritt i flokken. Deretter seler vi på hundene og vi spenner dem opp og klargjør spannet. Deretter kjører vi mange fine runder ved gården og alle får kjenne kreftene i hundespannet, enten man bare vil sitte på sleden eller kjøre selv.  Det er 6-8 hunder i spannet. Vi fyrer opp på bål plassen og tilbyr lett servering og kaffe.

Sosiale aktiviteter skaper godt samhold i gruppa. Dette gir deltagerne noe å snakke om.

Et slikt opplegg kan gjerne vare kortere eller lengre. Dette er perfekt for bedrifter, vennegjenger, skoleklasser, aktivitets tilbydere, mestrings trening for ungdom, utdrikningslag eller andre grupper som ønsker en annerledes utflukt i vakre omgivelser. Dette krever ingen forkunnskaper. Passer for store og små.

Tilsvarende opplegg kan tilbys også andre steder etter avtale og ønske. Vi er ofte på Østlandet (Hamar, Lillehammer, Elverum) Ta kontakt for priser og tider. Lokale samarbeidspartnere er Kirkebyfjellet Konferansesentre og Teveltunet fjellstue.

Pris:            550 kr.pr person (oppstartpris minimum 4000 kr.)

Antall:        1-60 personer

Familietur med barn i fokus

Ta med barna på hundekjøring. Vi har barnevennlige og rolige hunder som er trent til at barn selv kan kjøre eget hundespann.

De som vil blir med i hundegården og hilser på hundene og lærer om hundekjøring. Her i nærområdet kan hele familien kjøre slede selv i de fine rundene vi har.

Vi fyrer opp leirbålet og ordner en hyggelig atmosfære slik at alle koser seg.

Pris: 4000 kr 

Varighet: 1-3 timer 

Antall 2-5 personer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksklusiv villmarkstur med bålpause

Har du lyst til å oppleve villmarka fra hundesleden med en god venn eller partner? Bli med på en tur i Meråkers villmark og føl deg som hundekjører for en dag på denne eksklusive hundeturen.

På denne opplevelsen blir det en fin innføring i hundekjøring og hva en Alaska husky er i stand til. Føl deg som hundekjører for en dag. 

Halvveis gir vi hundene en pause og fyrer et magisk villmarks bål. Her får du delta i litt vedsanking og bålfyring. Vi bruker litt tid foran bålet der det blir servering av hjemmebakt mat før vi vender snutene hjem igjen.

Øyvind er fotograf og tilrettelegger for at dere får tatt gode bilder av deg og hundespannet til bruk i sosiale medier osv. Gi beskjed dersom dere ønsker bilder.

Pris:            2000 kr pr. pers. Minimumspris for 2 personer.

Antall:        2-4 personer

*dato og klokkeslett må avtales med Øyvind: aspaasenhusky@gmail.com

Heldagstur i fjellet

Du får opplæring i hundekjøring og deretter går turen innover Meråkers flotte fjell områder. Vi sender dere eksklusive bilder av dere selv fra turen. En tur du aldri vil glemme!

Heldags: 3000 kr pr person. Minimumspris for 2 personer.

Ta kontakt for tilgjengelige tider!

Vi har opplegg for både store og små grupper som skoler, familier og enkeltpersoner hele året. På barmark kjører vi hundene med firehjulsvogner. På vinteren med slede. Det som er viktig for oss er eksklusivitet, kontakt med gjestene og å skape god stemning og opplevelser ute sammen med kosete hunder.

Våre hunder er både løps og turhunder. Øyvind har bl.a kjørt 5 x Finnmarksløpet og Femundløpet med beste plassering 5. plass i Finnmarksløpet og 6. plass i Femund-600. Vi har avlet ca. 90% av hundene selv og i 2009 importerte Øyvind to stjernelederhunder fra Jeff King (Uconn) og Lance Mackey (Handsome). Puma har gått Iditarod i 2016 for Sigrid Ekran og er mor til vårt siste valpekull.

Opplegget skreddersys etter den enkeltes ønsker og størrelse på gruppen. Ta kontakt! Både Sara Marie og Øyvind kan være med som guider ut fra vår tilgjengelighet.

Ring Øyvind på 41530306 eller send e-post aspaasenhusky@gmail.com

oyvindnn00022-Recovered.jpg
utdrikningslag2020 (1 of 5).jpg
bottom of page